Tarihçemiz

Tarihçemiz

Tarihçemiz

  • Süleyman Köseoğlu ve Aziz Acar aileleri tarafından mandıra işletmesi olarak faaliyetlerine başladı.

    1962
  • Ayçiçeği Yağı Üretim Tesisi kuruldu ve faaliyete geçti.

    1972
  • Saatte 20 tonluk büyük ve küçük baş hayvan yemi üretim tesisi Çiçek Yem Fabrikası kuruldu.

    1994
  • Balıkesir Has Un Fabrikası tonajını arttırarak 100 Ton kapasiteye ulaştı.

    2007
  • 400 ton kapasiteli ve ful otomasyon sistemiyle çalışan 2. un fabrikası kuruldu. Aynı zamanda Arge çalışmalarına hız verilerek Kalite Kontrol Laboratuarı kuruldu.

    2012
  • - Kalitesini tescilleyerek IS0 9001 VE ISO 22000 Kalite Belgeleri alındı. İlk silobas alınarak dökme un hizmeti sağlandı. Balıkesir Un markamız pazara girdi.

    2013